Sala de premsa

Notes de premsa

La Delegació a Osona posa a disposició dels ciutadans la queixa lliurada al Síndic

La Cambra ha presentat davant el Síndic una queixa, en què hi denuncia la manca d’inversions que pateix la R3 en tot el seu conjunt i reclama que les millores en aquesta línia siguin una prioritat en matèria d’inversions.

La Delegació de la Cambra de Barcelona a Osona ha presentat davant el Síndic de Greuges una queixa per denunciar la manca d’inversions que pateix la R3 en tot el seu conjunt i reclamar que les millores en aquesta línia siguin una prioritat en matèria d’inversions. A més, la queixa també denuncia que es formalitzi un traspàs efectiu i total de la competència de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. La R3 és l’única línia que circula en gran part per via única, des de Montcada bifurcació fins a Puigcerdà, i el desdoblament del tram Montcada bifurcació-Vic ha estat subjecte de debat des de finals del segle XX.

La queixa està oberta tots aquells ciutadans i ciutadanes que s’hi vulguin sumar. Per fer-ho tan sols s’haurà de descarregar el document de queixa adjunt i adjuntar-lo com a “Document 1” al següent formulari del Síndic de Greuges, on heu d’omplir les dades personals.