Sala de premsa

Agenda

Dijous 24 de març de 2022

18:00 h

El Dia de la Cambra al Barcelonès Nord posarà el focus en els fons Next Generation EU i la Formació Professional

#DiaCambraBCNnord

Us convidem al Dia de la Cambra al Barcelonès Nord, una trobada que reunirà en un mateix espai els principals actors economicoempresarials i polítics de la comarca, el proper dijous, 24 de març, a les 18h a l’Edifici BCIN de Badalona.

L’acte centrarà el seu contingut en desgranar el present i futur dels fons Next Generation EU. Una qüestió que serà abordada per la Secretaria d’Afers Econòmics de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villarroya, en el marc de la conferència “Els fons Next Generation EU a Catalunya: Amenaces i oportunitats”.

Així mateix, durant la jornada també es farà entrega de la primera edició dels Premis Futur Cambra, uns guardons que reconeixen el futur talent del territori, així com també el treball i compromís dels centres de formació i les empreses del Barcelonès Nord en la transferència de les competències personals i professionals necessàries per a la transició al món laboral. Concretament, la corporació lliurarà els guardons en categoria de projectes guanyadors, projectes finalistes i empreses guanyadores.

El Dia de la Cambra comptarà amb la participació del president de la Cambra del Barcelonès Nord, Pere Alemany, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, entre d’altres.