Sala de premsa

Agenda

Dimarts 20 de setembre de 2022

19:00 h

El Mercat Carni de Barcelona celebra el seu 50è aniversari amb la participació del Conseller Torrent

#MercatCarni50anys

Us convoquem al 50è aniversari del Mercat Carni-Ramader i Avícola de Barcelona que se celebrarà a La Llotja de Mar, espai on es troba la seu d’aquest organisme, que forma part de la Cambra, i on ja el segle XIX s’hi va instal·lar el Mercat del Porc a Pla de Palau.   

L’acte comptarà amb la presència del vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Barcelona, Toni Fitó, el president del Mercat Carni barceloní, Josep Barbany, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Montse Ballarín.   

La celebració tindrà lloc el dimarts, 20 de setembre, a les 19:00h a La Llotja de Mar i consistirà en un sopar on es portarà a terme un lliurament de medalles honorífiques i s’acolliran diversos parlaments de personalitats reconegudes del sector carni del territori. 

Els mitjans que vulgueu venir presencialment a l’acte i al sopar haureu de confirmar la vostra presència a través del correu premsa@cambrabcn.cat.