Sala de premsa

Agenda

Dimarts 22 de novembre de 2022

10:00 h

Experts en màrqueting de TikTok, LinkedIn, Iberdrola i Eufòria, entre d’altres, participaran a l’Inspira’t per digitalitzar-te

#IXD22

Inspira’t per digitalitzar-te (IXD) esdevé la trobada de referència per estar al dia en les darreres tendències de transformació digital que comptarà amb la participació d’experts i referents en innovació, màrqueting i creativitat.  

Concretament, l’IXD aproparà la visió i les estratègies per accelerar la digitalització de les empreses a partir de les tecnologies i tractarà experiències d’èxit i rellevants pel teixit. L’esdeveniment aspira a fer reflexionar i a analitzar amb una mirada constructiva tot allò que està succeint en l’àmbit de la cultural digital.  

La jornada que se celebrarà el dimarts, 22 de novembre, a l’Antiga Fàbrica Damm comptarà amb la participació de ponents de renom com el director digital d’Iberdrola, Carlos F. Guerra, la cap d’agències i partnership de TikTok, Ana Gómez, el director del programa Eufòria, Tono Hernández, i el head of talent solutions d’Iberia, Italia i nòrdics de LinkedIn, Marc Andreu, entre d’altres. 

La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, junt amb el director de la direcció general d’innovació i emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, Lluís Juncà, inauguraran la jornada a les 10h que s’allargarà fins a les 17:30h amb la clausura del director de la Fundació .cat, Roger Serra. 

La jornada s’emmarca en el Pla d’impuls de les tecnologies digitals liderat per la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona. 

Consulta el programa de la jornada al següent enllaç.