Sala de premsa

Agenda

Dimarts 10 de setembre de 2019

10:40 h

Auditori Cambra
Av. Diagonal, 452 Barcelona

Final regional del Concurs Galileo Masters

#GalileoMastersCAT

La Cambra de Barcelona acollirà demà la final regional del Concurs Galilelo Masters organitzat per la Fundació KIMbcn dins la seva aposta pel sector aeroespacial català. La vicepresidenta primera de la Cambra, Mònica Roca, inaugurarà l’acte d’entrega de premis on es decidirà la idea guanyadora d’aquest certamen, que premia les millors aplicacions de la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana.

En els propers anys, les tecnologies relacionades amb la navegació per satèl·lit impactaran fortament en el nostre dia a dia, modelant la nostra vida quotidiana a una escala difícil d’imaginar: gestió viària i de trànsit, seguretat i protecció, energia, aviació, logística, etc. impulsant així la generació de riquesa econòmica a través de l’emprenedoria i la innovació. 

Durant la sessió es coneixerà l’impuls de les tecnologies digitals avançades en les polítiques digitals del Govern de Catalunya de la mà d’en Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, i com les inversions en l’espai poden ser una oportunitat de futur, explicat per l’Antoni Paz, director executiu de la Fundació KIMbcn (Knowledge Innovation Market).

Entitats com la Universitat Politècnica de Catalunya o el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, formen part del jurat, compost per un total de 10 entitats.

Programa de l’acte:

  • 10:40h – Mònica Roca, vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona.
  • 10:45h – Antoni Paz, Director Executiu de KIM – Knowledge Innovation Market, “Inversions a l’espai. Una oportunitat de futur”.
  • 10:50h – Anunci de la idea guanyadora.
  • 10:55h – Daniel Marco, Director General d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya – “L’impuls de les tecnologies digitals avançades en les polítiques digitals del Govern”.
  • 11:00h – Atenció a la premsa i esmorzar networking.