Sala de premsa

Agenda

Dimecres 28 de febrer de 2018

15:15 h

IX Jornada de l’ODEE – La societat que volem les dones

#JornadaODEE

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, conjuntament amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, la directora general adjunta de la Fundació Bancària “la Caixa”, Elisa Durán, i la presidenta de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona (ODEE), Núria Lao, inauguraran la IX Jornada anual de l’ODEE de la Cambra de Comerç de Barcelona, que enguany tractarà sobre la societat que volen fer realitat les dones.

La jornada tindrà lloc el proper 28 de febrer, a les 15.15h, a CaixaForumCentre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa” (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8 de Barcelona).

La trobada comptarà també amb la degana Mª Eugènia Gay, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i la Sra. Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, entre d’altres.

La IX Jornada de l’ODEE s’estructurà en quatre taules rodones que tractaran la posició actual de la dona en l’empresa, l’economia, la cultura, la política, la tecnologia, la ciència i l’educació.

Consulteu el programa complet en el document adjunt.