Sala de premsa

Agenda

Divendres 18 de juny de 2021

10:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

John Hoffman, conseller delegat de GSMA, participa en la presentació de la nova edició dels Premis Talent 2021

#PremisTalent2021

Us convoquem a la presentació de la nova edició dels Premis Talent Cambra 2021, impulsada per la Fundació Impulsa Talentum XXI i la Cambra de Comerç de Barcelona, que tindrà lloc el proper 18 de juny, a les 10 hores, a La Llotja de Mar. L’acte comptarà amb la participació del conseller delegat de GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, John Hoffman, i la vicepresidenta de l’àrea institucional del Futbol Club Barcelona, Elena Fort. La cloenda anirà a càrrec de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

Durant l’acte, conduït per la periodista Helena Garcia Melero, es lliurarà el premi d’Honor Welcome Talent 2020 a Hoffman. Tot seguit es farà un col·loqui sobre els reptes i les oportunitats que ofereix la postpandèmia a l’economia.

L’acte seguirà amb la presentació dels Premis per part del president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, i continuarà amb unes paraules de Laporta, que se suma a aquesta edició dels Premis Talent Cambra amb un repte pel món del futbol. Es tancarà amb la intervenció de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

Durant la sessió també intervindrà Mònica Roca i Aparici, presidenta de la Cambra, i Antoni Gelonch, president d’honor dels Premis Talent Cambra, en representació de les entitats convocants dels Premis.

Els Premis Talent Cambra, creats per la Fundació Impulsa Talentum XXI fa sis anys i que compten amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona des de fa dues edicions, treballen per identificar el talent català i impulsar tots aquells projectes innovadors.

Els mitjans interessats a venir presencialment a l’acte hauran de confirmar la presència a través del correu premsa@cambrabcn.cat.