Sala de premsa

Agenda

Dimarts 19 de novembre de 2019

19:30 h

Edifici El Sucre

Jordi Urbea, vicepresident d’Ogilvy Spain i CEO d’Ogilvy Barcelona, conferenciant del Dia de la Cambra a Osona

#DiaCambraOsona

Us convidem al Dia de la Cambra a Osona que comptarà en aquesta ocasió amb la conferència a càrrec de Jordi Urbea, vicepresident d’Ogilvy, que parlarà sobre Com transformar la comunicació i el teu negoci a l’era digital.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 19 de novembre, a les 19:30 h. a l’Edifici del Sucre (c./ Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5, Vic), i comptarà amb l’assistència del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el president del Consell de la Delegació d’Osona de la Cambra de Barcelona, Pere Antentas, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez.

En el decurs de la vetllada tindrà lloc el lliurament de premis. Enguany com a novetat es guardonaran a les empreses dels àmbits dels sectors de l’emprenedoria, l’agroalimentària i els autònoms i PIME, així mateix, també es reconeixerà a la millor trajectòria empresarial, a la bona pràctica de Responsabilitat Social Empresarial i a la dona empresària de la comarca.

Podreu seguir la roda de premsa per Twitter des de @cambrabcn amb l’etiqueta #DiaCambraOsona.