Sala de premsa

Agenda

Dimecres 12 de gener de 2022

11:00 h

La Cambra analitza l’evolució de transició energètica de Catalunya i quantifica les inversions necessàries per assolir un escenari d’emissions zero el 2050

#IPBcambra

Us convoquem a la roda de premsa de presentació del primer monogràfic dels Indicadors de Progrés i Benestar, el qual posa el focus en analitzar la descarbonització i la transició energètica de Catalunya. El document s’acompanyarà d’un full de ruta amb propostes per fer de Catalunya un país amb emissions zero en l’horitzó 2050, així com també quantificarà econòmicament les inversions necessàries per fer-ho possible.

La presentació del monogràfic anirà a càrrec del director del Gabinet d’Estudis de la Cambra, Joan Ramon Rovira. Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, detallarà el conjunt de propostes que presenta la corporació com a full de ruta per assolir la plena descarbonització.

La roda de premsa tindrà lloc el dimecres, 12 de gener, a les 11h en format virtual. Per poder-la seguir caldrà formalitzar la vostra inscripció al següent enllaç https://ja.cat/IPBenergia.

A més, podreu seguir la roda de premsa per Twitter des de @cambrabcn amb l’etiqueta #EstudisCambra #IPBCambra.