Sala de premsa

Agenda

Divendres 22 de maig de 2020

10:00 h

La Cambra de Barcelona i InfoJobs presenten un informe amb les professions més demandades i amb major remuneració

#JoVullSer

Us convoquem a la roda de premsa de l’informe sobre les professions més demandades i amb major remuneració, elaborat per la Cambra de Barcelona a partir de la informació facilitada per InfoJobs, la plataforma de feina líder a Espanya.

El document, que s’havia de presentar en el marc del Saló de l’Ensenyament,  esdevé una guia d’acompanyament per a tots aquells joves estudiants que vulguin iniciar els seus estudis de formació professional i universitària, i formarà part de la iniciativa #jovullser que la Cambra inicia amb l’objectiu de donar a conèixer les necessitats reals de les empreses, així com també de difondre informació que sovint es desconeix, tant de l’àmbit universitari com de l’FP.

L’informe desglossa el detall de més d’un centenar de professions, amb el nombre d’ofertes laborals disponibles, el salari mitjà dels primers cinc anys i el salari mitjà passats els cincs anys. La informació també visualitzarà les diferències de sou i places segons els estudis, FP, FP de grau mig, FP de grau superior o formació universitària.  

La roda de premsa tindrà lloc el divendres, 22 de maig, a les 10h, per streaming. Anirà a càrrec del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i Román Campa, director general d’InfoJobs.

Per accedir-hi caldrà que us registreu en aquest enllaç https://ja.cat/RDPProfessionsCatalunya  En acabar la presentació, podreu formular preguntes demanant torn a través del mateix sistema.

Podreu seguir la roda de premsa per Twitter des de @cambrabcn amb l’etiqueta  #jovullser.