Sala de premsa

Agenda

Dijous 18 de març de 2021

10:30 h

La Llotja de Mar

La Cambra de Barcelona, Turisme de Barcelona i Fira de Barcelona s’uneixen per reactivar el sector dels esdeveniments

#BacktoEvents

La Llotja de Mar acollirà la celebració de l’acte BacktoEvents per promoure els esdeveniments presencials segurs. Per aquest motiu s’organitzarà un esdeveniment amb totes les mesures de seguretat idòniesi on els assistents es faran un test ràpid d’antígens. 

Events are backSota aquest eslògan, lCambra de Barcelona, Turisme de Barcelona i Fira Barcelona presenten la iniciativa BacktoEvents per reactivar el sector dels esdeveniments. L’objectiu és mostrar que és possible organitzar esdeveniments presencials amb les màximes garanties (fires, congressos, reunions corporatives, etc.) 

L’acte tindrà lloc el dijous, 18 de març, a les 11h. Aquest serà el punt de partida de la iniciativa, la qual vol tornar a posar en marxa un dels sectors que mou una bona part de l’economia catalana. 

Per tal de poder garantir la seguretat sanitària s’establiran diferents mesures preventives i es realitzarà als assistents un test ràpid d’antígens, que es farà a la recepció de La Llotja de MarPer aquest motiu i per tal de fer-vos el TAR us convoquem a les 10:30h.  

L’acte comptarà amb la intervenció del director de Barcelona Convention Bureau, Christoph Tessmar, que presentarà la situació econòmica del sector dels esdeveniments, del CEO d’Event Management Institute, Ray Torrents, del doctor català especialitzat en medicina interna i malalties infeccioses, Oriol Mitjà, del president d’EMA (Event Manager Association), Rafael Grande, del director executiu d’Integrated Systems Europe (ISE), Mike Blackman, i de la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici. 

 

Aquest és el link per seguir l’esdeveniment en línia: https://backtoevents.botv.media

IMPORTANT  

L’acte es celebrarà de forma presencial a La Llotja de Mar. Us agrairíem que per qüestions de seguretat i aforament confirméssiu la vostra assistència a través del següent correu premsa@cambrabcn.org. És imprescindible confirmar l’assistència, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris.  

Així mateix, per tal de facilitar-vos les tasques, us demanem que ens comuniqueu qualsevol requeriment tècnic que pugueu necessitar durant la jornada.