Sala de premsa

Agenda

Dimarts 08 de febrer de 2022

11:00 h

Cambra del Berguedà

La Cambra del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà analitzen el comportament del teixit empresarial i mercat del treball a la comarca

Us convoquem a la roda de premsa de presentació de l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball al Berguedà, elaborat pel Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Comerç de Barcelona.   

El president de la Cambra del Berguedà, Joan Boix, i el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB), Lluís Vall, donaran a conèixer les principals dades que conformen l’estudi on s’analitza la xifra total d’empreses que hi ha al territori; l’evolució dels llocs de treball de la comarca, tant d’assalariats com d’autònoms, a nivell agregat i desagregat per sectors; el comportament dels afiliats per tipus, edat i sexe; i el resum mensual de l’atur registrat.  

La roda de premsa tindrà lloc dijous, 3 de febrer, a les 11h, a la Cambra del Berguedà, situada al Carrer Rafael Casanova, nº 6, de Vic. 

IMPORTANT: Per assistir a l’acte serà imprescindible confirmar l’assistència a  xbalsells@cambrabcn.cat, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris.