Sala de premsa

Agenda

Dimecres 21 de juliol de 2021

11:00 h

Granollers

La Cambra del Vallès Oriental presenta l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball del Vallès Oriental i les principals línies de treball de la corporació

#FemXarxa

Us convoquem a la roda de premsa de presentació de l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball. El president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, donarà a conèixer les principals dades que conformen l’estudi on s’analitza l’evolució trimestral dels llocs de treball de la comarca, el comportament dels afiliats per tipus, edat i sexe, i el resum mensual de l’atur registrat. A més, també es farà una estimació del nombre de persones que encara romanem en situació d’ERTO.

A més, en el marc d’aquesta roda de premsa, també es presentaran quines són les principals línies de treball de la corporació territorial i se’n farà una valoració al respecte.

La roda de premsa tindrà lloc dimecres, 21 de juliol, a les 11h, a la Cambra del Vallès Oriental, situada a Can Muntanyola, al Camí del Mig, nº 22, de Granollers.