Sala de premsa

Agenda

Dilluns 26 de juliol de 2021

10:30 h

Edifici El Sucre

Canvi d’hora | La Cambra d’Osona presenta l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball d’Osona i les principals línies de treball de la corporació

#FemXarxa

Us convoquem a la roda de premsa de presentació de l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball. El president de la Cambra d’Osona, Pere Antentas, donarà a conèixer les principals dades que conformen l’estudi on s’analitza l’evolució trimestral dels llocs de treball de la comarca, el comportament dels afiliats per tipus, edat i sexe, i el resum mensual de l’atur registrat. A més, també es farà una estimació del nombre de persones que encara romanem en situació d’ERTO.

A més, en el marc d’aquesta roda de premsa, també es presentaran quines són les principals línies de treball de la corporació territorial i se’n farà una valoració al respecte.

La roda de premsa tindrà lloc dilluns, 26 de juliol, a les 10:30h, a la Cambra d’Osona, situada a l’Edifici del Sucre de Vic, al carrer de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyal.

______

  IMPORTANT: Per assistir a l’acte serà imprescindible confirmar l’assistència a xbalsells@cambrabcn.cat, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris.