Sala de premsa

Agenda

Dijous 24 de febrer de 2022

18:50 h

Auditori Cambra
Av. Diagonal, 452 Barcelona

La Cambra i la UPF Barcelona School of Management signen un acord de col·laboració per impulsar la formació empresarial en l’àmbit de la internacionalització

Us convoquem a l’acte de signatura del conveni marc de col·laboració entre la Cambra de Comerç de Barcelona i la UPF Barcelona School of Management per a l’impuls d’accions de formació d’empreses en l’àmbit de la internacionalització, així com per a la generació d’oportunitats professionals de l’alumnat internacional.

L’acte comptarà amb la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, la consellera d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina, i el rector de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Oriol Amat. D’altra banda, la signatura del document anirà a càrrec de la directora gerent de la Cambra, Eva Borràs, i del director general de la UPF-BSM, José M. Martínez-Sierra.

La signatura tindrà lloc dijous, 24 de febrer, a les 18:50h, de forma presencial a la seu de la Cambra a l’Av. Diagonal, 452 (Auditori del HUB cambraDigital) i hi haurà atenció als mitjans.