Sala de premsa

Agenda

Dimecres 29 d'abril de 2020

12:00 h

La Cambra presenta el seu pla d’acció per ajudar el teixit empresarial a reactivar els seus negocis

#Reactivemnos

La Cambra de Barcelona presentarà demà en roda de premsa els dos programes amb els que està treballant per ajudar els empresaris i treballadors autònoms a superar la crisi provocada per la  Covid-19.

Per una banda es presentaran les jornades virtuals Reactivem-nos, unes trobades multisectorials que neixen amb la voluntat de crear una comunitat de reflexió i d’intercanvi d’idees, i de contribuir en fer de la crisi econòmica una oportunitat. Les jornades, que es desenvoluparen al llarg dels dies 6 i 7 de maig, tractaran sobre economia, indústria, internacionalització, cultura o KM0, entre d’altres i, a més, comptaran amb la participació de personalitats de referència.

Per altra banda, també es presentarà la campanya de les Cambres de Catalunya Que Cap Empresa Tanqui, un pla que té com a objectiu donar suport al teixit empresarial i ajudar-lo en la reactivació econòmica.

La presentació anirà a càrrec del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i de la vicepresidenta primera, Mònica Roca, i es farà via telemàtica demà a les 12h.

Podreu seguir la intervenció en directe des d’aquest enllaç http://ja.cat/RdpReactivemnos

Si voleu fer alguna pregunta, ens la podeu fer arribar a través de:

  • Whatsapp- Noèlia València 606 77 39 98