Sala de premsa

Agenda

Dimarts 22 de setembre de 2020

11:00 h

Fira de Barcelona

La Cambra presenta un pla específic per als autònoms en el marc del BizBarcelona

#BizBarcelona20

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, pronunciarà una conferència sobre emprenedoria el proper 22 de setembre, a les 10h, en el marc del saló BizBarcelona. La sessió abordarà qüestions, reptes i oportunitats per a l’emprenedoria en l’actual crisi sanitària, i també repassarà algunes de les iniciatives de la Cambra per mantenir viu el teixit econòmic, com la campanya Que Cap Empresa Tanqui i el futur programa Startup Catalonia.

Posteriorment, també tindrà lloc la presentació del pla específic per a autònoms de la Cambra de Barcelona “Cambra X Autònoms”, una iniciativa que introduirà serveis especialitzats d’assessorament i acompanyament a l’àrea d’autònoms de la corporació, pensats per ajudar aquest col·lectiu a superar els efectes negatius provocats per la caiguda de l’activitat durant el confinament. La presentació es clourà amb la conferència “El nou entorn econòmic present i futur i el talent dels autònoms” a càrrec de l’economista Gay de Liébana.

El saló BizBarcelona obrirà les seves portes els dies 21, 22 i 23 de setembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’esdeveniment, que coincidirà amb al Saló de l’Ocupació, es posiciona com l’espai idoni per oferir serveis de suport a l’emprenedoria, promoure assessoraments gratuïts d’anàlisi de viabilitat de plans de negoci i orientació en matèria de finançament per a autònoms, pimes i microempreses.

L’edició d’enguany del BizBarcelona se celebrarà en format semipresencial i estarà centrada en la reactivació dels negocis la transformació digital i els Objectius de Desenvolupament Sotenible. La Cambra de Barcelona hi serà present un edició més amb un estand propi a l’espai B20 del saló.

Per accedir al saló us podeu acreditar a través d’aquest enllaç. Donades les circumstàncies actuals l’acreditació serà digital.