Sala de premsa

Agenda

Dijous 24 de novembre de 2022

19:00 h

Edifici El Sucre

La transformació digital, a càrrec de Xantal Llavina, eix central del Dia Cambra Osona

#DiaCambraOsona

Us convidem al Dia de la Cambra a Osona que en aquesta ocasió comptarà amb la conferència a càrrec de la comunicadora i directora del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio i TV3, Xantal Llavina, qui ens parlarà de com la revolució digital està impactant en tots els sectors del teixit productiu.  

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous, 24 de novembre, a les 19:00 h a l’Edifici El Sucre (c./ Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5, Vic), i comptarà amb la participació de la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el president de la Cambra d’Osona, Pere Antentas. La conducció de l’acte anirà a càrrec de la periodista Jordi de Planell. 

Així mateix, en el decurs de la trobada tindrà lloc el tradicional lliurament dels premis Cambra Osona 2022, els quals guardonaran iniciatives en la categoria de dona empresària, empresa tecnològica, trajectòria empresarial i empresa industrial. A més, i com a novetat, enguany també es lliurarà un reconeixement en qualitat de joves emprenedors 

Podreu seguir la jornada amb l’etiqueta #DiaCambraOsona.