Sala de premsa

Agenda

Dijous 08 de juny de 2023

19:00 h

L’economista Xavier Sala-i-Martin explorarà els reptes més urgents de la societat en el marc del Dia de la Cambra al Baix Llobregat

#DiaCambraBaixLlobregat

Us convidem al Dia de la Cambra al Baix Llobregat que enguany comptarà amb la conferència central de Xavier Sala-i-Martin, catedràtic d’economia de la Universitat de Colúmbia a Nova York. L’economista explorarà els reptes més urgents de la societat actual i tractarà solucions innovadores per fer-hi front. A més, parlarà de la importància de les dades del coneixement de les empreses i la importància de salvaguardar-les perquè no acabin en mans de les grans corporacions.

L’acte commemoratiu tindrà lloc el proper dijous, 8 de juny, a les 19 h. al PMT – UPC – Campus del Baix Llobregat ubicat a Castelldefels al carrer Esteve Terradas 8, edifici D4 – Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes. 

Així mateix, durant la jornada també es lliuraran els reconeixements del Dia de la Cambra al Baix Llobregat en categoria d’internacionalització, recerca i desenvolupament, innovació i inserció laboral. 

L’acte estarà conduït per l’escriptor i comunicador, Toni Ramoneda, i comptarà amb l’assistència de la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, del president de la Cambra territorial del Baix Llobregat, Carles Guilera, i de la directora del PMT-UPC-Campus del Baix Llobregat, Elisabet Jordà, I del conseller delegat del PMT-UPC, José Manuel Yufera, entre d’altres.