Sala de premsa

Agenda

Divendres 01 de juliol de 2022

10:30 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Les cambres catalanes presenten la Memòria Econòmica de Catalunya 2021

#MEC

El proper divendres 1 de juliol, a les 10.30 h, les cambres catalanes presentaran la Memòria Econòmica de Catalunya 2021, en un acte que tindrà lloc al Saló dels Cònsols de La Llotja de Mar.  

La Memòria Econòmica de Catalunya és la publicació econòmica amb més història del nostre país i compta amb la col·laboració del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i el Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. En aquesta edició, es posarà el focus en la recuperació econòmica que impulsaran els fons europeus Next Generation, dins del monogràfic “Els fons Next Generation. Un futur verd i digital”.   

A l’acte, hi participaran el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el president del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, Jaume Fàbrega; i la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici. 

La presentació anirà a càrrec de la directora de la Memòria Econòmica de Catalunya, Carme Poveda. A banda, el catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i membre del Consell Assessor de la Cambra de Barcelona, Oriol Amat, presentarà els resultats economicofinancers de l’empresa catalana 2021.