Sala de premsa

Agenda

Dimecres 04 de novembre de 2020

11:30 h

Les Cambres de Catalunya s’uneixen per ajudar les empreses a pal·liar els efectes de la Covid-19

#AixecaElTeuNegoci

Us convoquem a la roda de premsa de presentació del projecte Aixeca el teu negoci. Una iniciativa de les Cambres de Catalunya que té com a objectiu ajudar a les empreses a superar aquesta situació econòmica i aixecar, activar i accelerar els negocis de tots els autònoms/es i empresaris/es de Catalunya.

La roda de premsa anirà a càrrec del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i comptarà amb la benvinguda del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa.

Així mateix, també hi intervindran el president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, i el president de la Cambra de Lleida, Jaume Saltó, com a representants de les 13 cambres de Catalunya.

La roda de premsa tindrà lloc demà, dimecres, 4 de novembre, a les 11:30h, en streaming. Per accedir-hi caldrà que us registreu en aquest enllaç https://ja.cat/RDPAixecaElTeuNegoci. En acabar la presentació, podreu formular preguntes demanant torn a través de la plataforma d’emissió.

Podreu seguir la roda de premsa per Twitter des del compte @cambrabcn o amb l’etiqueta #AixecaElTeuNegoci