Sala de premsa

Agenda

Divendres 23 de novembre de 2018

16:00 h

Hotel S'Agaró

Les ciutats vertebradores del territori, tema central de la XXIII Trobada d’Economia a S’Agaró

#SAgaró18

Us fem arribar a continuació la informació de la XXIII edició de la Trobada d’Economia a S’Agaró, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre a l’Hotel S’Agaró de Platja d’Aro (Girona).

La consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chachón, intervindrà a la sessió inaugural de la trobada, juntament amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls i la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbò. El ministre de Foment, Jose Luís Ábalos, participarà en el sopar-debat de divendres i clourà la trobada el dissabte la ministra d’Economia i Empresa, Nadia Calviño. Adjuntem programa complet.

Les jornades econòmiques de S’Agaró, organitzades conjuntament per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació Internacional Olof Palme i La Vanguardia, s’han consolidat com un referent de debat, amb la participació de personalitats de màxima rellevància en l’àmbit polític, econòmic i empresarial.

Per poder assistir a les jornades, és imprescindible confirmar la vostra assistència a la Fundació Internacional Olof Palme, especificant les sessions que cobrireu (i àpats) i si necessiteu pernocta:

Fundació Internacional Olof Palme
cooperacion@fiop.net
Tel. 932 530 730