Sala de premsa

Agenda

Dijous 22 de juny de 2017

12:00 h

Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2016

#cambrabcn

Us convidem a l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2016, que tindrà lloc el proper dijous 22 de juny a les 12h., a la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1 – Barcelona).
La Memòria presenta el balanç econòmic del 2016 per a Catalunya i totes les províncies i comarques catalanes. Aquest any el tema central de la Memòria és la Indústria 4.0, un tema que serà presentat pel Dr. Xavier Ferràs, degà d’Empresa de la Universitat de Vic, i per la Carme Poveda, autora del monogràfic. La Memòria també inclou l’anàlisi dels resultats economicofinancers de l’empresa catalana del 2016, elaborat pel Dr. Oriol Amat, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte d’obertura anirà a càrrec del President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i del sotsdirector general del Banc Santander, Luis Herrero. Així mateix, la Memòria Econòmica estarà presentada per Carme Poveda, Directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Barcelona.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.
La Memòria Econòmica de Catalunya 2016 compta amb el patrocini del Banc Santander i la col·laboració del Departament de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.