Sala de premsa

Agenda

Divendres 10 de juliol de 2020

09:30 h

La Llotja de Mar

Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2019

#MEC20

La Cambra de Barcelona us convida a l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2019, que tindrà lloc el proper divendres 10 de juliol a les 9:30h. a La Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1 – Barcelona).

L’acte d’obertura anirà a càrrec del president de la Cambra, Joan Canadell, i el president de la Generalitat, Quim Torra, farà la cloenda de la presentació.

La Memòria Econòmica fa un balanç de l’economia catalana i les seves comarques i províncies al llarg de 2019, una anàlisi que serà presentada per la directora de la publicació, Carme Poveda. A continuació, el degà de la Barcelona School of Management de la UPF i membre del Consell Assessor de la Cambra, Oriol Amat, explicarà els resultats economicofinancers de l’empresa catalana durant l’any 2019. Enguany el tema monogràfic de la Memòria Econòmica és El futur de les infraestructures a Catalunya: Una visió postCovid-19, que serà presentat pel president de la Cambra de Comerç de Reus i president de la Comissió d’infraestructures del Consell General de Cambres de Catalunya, Jordi Just; i el catedràtic d’Economia de la UB i membre del Consell Assessor de la Cambra de Barcelona, Germà Bel.

La Memòria Econòmica de Catalunya 2019 compta amb la col·laboració del Departament de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. Podreu seguir la presentació per Twitter des de @cambrabcn amb l’etiqueta #MEC20.


IMPORTANT: l’acte es retransmetrà en directe per videoconferència per als periodistes que vulguin cobrir l’esdeveniment. Només es permetrà l’accés físic a La Llotja de Mar als mitjans gràfics i els fotògrafs. Atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris, és imprescindible confirmar l’assistència.

Podeu seguir la presentació a través d’aquest enllaç.