Sala de premsa

Agenda

Divendres 09 de juliol de 2021

09:30 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2020

#MEC21

La Cambra de Barcelona us convida a l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2020, que tindrà lloc el proper divendres 9 de juliol a les 9:30h a La Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1 – Barcelona), i que enguany dedicarà el seu monogràfic a analitzar l’impacte que ha ocasionat la Covid-19 sobre l’economia, l’empresa i la societat. 

L’acte d’obertura anirà a càrrec del president del Consell de Cambres de Catalunya, Jaume Fàbrega, i de la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici. El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, farà la cloenda de la presentació.  

La Memòria Econòmica fa un balanç de l’economia catalana i les seves comarques i províncies al llarg del 2020, una anàlisi que serà presentada per la directora de la publicació, Carme Poveda. A continuació, el rector de la Universitat Pompeu Fabra i Catedràtic d’Economia Financera, Oriol Amat, explicarà els resultats economicofinancers de l’empresa catalana durant l’any 2020.  

La Memòria Econòmica de Catalunya 2020 compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Podreu seguir la presentació per Twitter des de @cambrabcn amb l’etiqueta #MEC21. 

___________ 

IMPORTANT: Per assistir a l’acte serà imprescindible confirmar l’assistència a premsa@cambrabcn.cat, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris. No obstant això, l’acte també serà retransmès a través de la Llotja Virtual. Podeu accedir l’emissió a través d’aquest enllaç