Sala de premsa

Agenda

Divendres 12 de gener de 2018

10:30 h

Presentació de l’estudi d’impacte econòmic de les execucions judicials

#execucionsjudicials

Us convoquem a la presentació de l’estudi “Impacte econòmic del sistema d’execució de sentències judicials i propostes de millora” que han realitzat la Cambra de Comerç de Barcelona i el grup de Recerca AQR-Lab de la UB. L’estudi, centrat en Catalunya, analitza quantitativament i econòmicament l’impacte que genera per a l’economia l’actual el sistema d’execucions de sentències judicials.

La presentació anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i de Ignacio López Chocarro, president del Consell de Col·legis Procuradors dels Tribunals de Catalunya.

A continuació, Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica del Gabinet d’Estudis Econòmics i Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Jordi Suriñach, catedràtic d’Economia Aplicada de la UB i director del laboratori d’Economia Aplicada AQR-Lab, presentaran l’estudi.

La presentació tindrà lloc el divendres, 12 de gener, a les 10:30h a l’Auditori de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452).

Podreu seguir-ho per twitter des de @presscambrabcn amb l’etiqueta #execucionsjudicials.