Sala de premsa

Agenda

Dilluns 04 de març de 2024

11:00 h

Presentació de l’estudi “Indicadors d’Igualtat de Gènere a Catalunya 2023”

#EquilibremLaBalança

L’Observatori Dona Empresa Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona presenta en roda de premsa els Indicadors d’Igualtat de Gènere a Catalunya 2023 el proper dilluns, 4 de març, a les 11h al HUB cambraDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452).

En concret, l’estudi quantifica el grau de desigualtat de gènere que existeix avui dia a Catalunya en cinc àmbits: 1) formació, 2) mercat de treball, 3) sector TIC i R+D, 4) condicions de vida i 5) empoderament; i oferirà una comparativa de l’evolució dels indicadors amb les edicions passades de l’informe (2015, 2017 i 2020).

La roda de premsa servirà de presentació dels nous nomenaments de l’entitat i, per tant, anirà a càrrec de la nova presidenta de l’Observatori Dona, Empresa Economia, Marta Angerri, la nova directora de l’ODEE, Carme Poveda, així com la nova presidenta d’honor de l’ODEE, Anna Mercadé.

A més, la presentació s’emmarca en l’inici de la campanya “Equilibrem la balança”, una iniciativa impulsada per la institució que evidenciarà al llarg de tota la setmana les persistents desigualtats que encara pesen sobre les dones.

Podeu compartir els vostres continguts de la roda de premsa amb l’etiqueta #EquilibremLaBalança.