Sala de premsa

Agenda

Dijous 17 de desembre de 2020

11:00 h

Presentació de l’estudi sobre la presència de dones en alts càrrecs i llocs directius a la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic

#TalentFemení

Us convoquem a la roda de premsa en què la Cambra presentarà l’estudi “La presència de dones en alts càrrecs i llocs directius a la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic”, elaborat per l’Observatori Dona Empresa Economia (ODEE) i el Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra.

L’estudi donarà a conèixer el grau de compliment de la Llei d’Igualtat a la Generalitat de Catalunya. En concret, s’analitzarà la presència de dones en alts càrrecs, càrrecs directius i òrgans de govern del sector públic de la Generalitat, i la bretxa salarial de gènere quan el càrrec és retribuït. A més, també es formularan un conjunt de propostes elaborades per l’ODEE amb l’objectiu de contribuir a incrementar la presència de la dona en els llocs de presa de decisions públiques.

La roda de premsa tindrà lloc el proper dijous, 17 de desembre, a les 11h, i hi intervindran la presidenta de l’ODEE, Roser Xalabarder; la directora de l’ODEE, Anna Mercadé; i la directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra, Carme Poveda, autora de l’estudi.

Per accedir-hi caldrà que us registreu en aquest enllaç https://ja.cat/RDPEstudiIgualtat. En acabar la presentació, podreu formular preguntes demanant torn a través de la plataforma d’emissió.

A més, podreu seguir la roda de premsa per twitter des de @ODEECambra amb les etiquetes #TalentFemení