Sala de premsa

Agenda

Dijous 30 de gener de 2020

10:30 h

Auditori Cambra
Av. Diagonal, 452 Barcelona

Presentació de l’estudi sobre l’impacte econòmic d’introduir una política de llars d’infants universals i gratuïta a Catalunya

#EstudiEscolesBressol

Us convoquem a la roda de premsa en què la Cambra presentarà l’estudi “Impacte econòmic d’una política de llars d’infants universal i gratuïta a Catalunya en clau de gènere. Una visió compartida amb Europa i Espanya”, elaborat per l’Observatori Dona Empresa Economia (ODEE) i el Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra.

L’estudi quantificarà econòmicament l’impacte que suposa la implantació d’una política pública d’educació des de les primeres etapes de la vida, així com també els beneficis en clau de gènere que proporcionaria al conjunt de la societat. A més, també es comparen les taxes i costos d’escolarització a Catalunya amb Espanya i Europa.

La roda de premsa tindrà lloc el dijous, 30 de gener, a les 10.30h a l’Auditori de les oficines centrals de la Cambra de Barcelona (Av. Diagonal, 452 Barcelona). I hi intervindran la presidenta de l’ODEE, Roser Xalabarder; la directora de l’ODEE, Anna Mercadé; i la directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra, Carme Poveda, autora de l’estudi.

Podreu seguir la roda de premsa per twitter des de @ODEECambra amb les etiquetes #EstudiEscolesBressol.