Sala de premsa

Agenda

Dijous 03 de març de 2022

12:00 h

Auditori Cambra
Av. Diagonal, 452 Barcelona

Presentació de l’Observatori Barcelona 2021

#ObservatoriBCN

Us convoquem a la presentació de l’Observatori Barcelona 2021, que tindrà lloc aquest dijous, 3 de març, a les 12:00 hores al HUB cambraDigital, ubicat a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Avinguda Diagonal. 

L’informe, elaborat per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, compara el posicionament econòmic, empresarial i social de la capital catalana respecte a les principals ciutats del món, a partir d’una selecció de 34 indicadors rellevants en sis àmbits temàtics: pol d’activitat econòmica, qualitat de vida, sostenibilitat i cohesió social, mercat laboral i formació, societat del coneixement, turisme, i preus i costos. 

La roda de premsa anirà a càrrec de la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni i la cap del Departament d’Estudis de la Gerència d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Santigosa. 

La roda de premsa se celebrarà presencialment al HUB cambraDigital i també es retransmetrà per streaming a través del següent enllaç: https://ja.cat/qccAJ  

Podreu seguir la roda de premsa a Twitter des del compte @cambrabcn amb l’etiqueta #ObservatoriBCN.