Sala de premsa

Agenda

Dijous 06 de juliol de 2017

10:00 h

Roda de premsa: Informe Territorial de la demarcació de Barcelona 2017

#Informeterritorial17

Us convidem a la roda de premsa de presentació de l’Informe Territorial de la demarcació de Barcelona 2017, que tindrà lloc dijous 6 de juliol, a les 10 hores, a les oficines de la Cambra de Barcelona a l’Av. Diagonal, 452.

Per quinzè any consecutiu, la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona presenten aquesta publicació, una eina d’informació econòmica local que ofereix una visió àmplia de l’evolució i l’estructura econòmica de la província de Barcelona i de les seves 12 comarques.

Així mateix, en aquesta edició l’Informe inclou quatre monogràfics: “Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona”, “Les empreses exportadores a la demarcació de Barcelona: una anàlisi comarcal”, “Mapa municipal de la indústria a la demarcació de Barcelona” i “Quantificació de les jubilacions futures en la indústria”.

A la roda de premsa participaran el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el vicepresident 2n de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i el catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona, Martí Parellada.

Podreu seguir la presentació via Twitter des de @presscambrabcn o @diba amb l’etiqueta #informeterritorial17.