Sala de premsa

Notes de premsa

Banco Santander i Cambres de Catalunya renoven l’acord per la Memòria Econòmica 2018

La 54a. edició de la Memòria Econòmica de Catalunya tindrà com a tema central d’estudi Els ODS de l’Agenda 2030: una visió empresarial.

07/03/2019

Acord col·laboració Santander i Cambres Catalunya

Barcelona, 07 de març de 2019.- El president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i el subdirector general del Banco Santander i responsable a Catalunya, Luís Herrero Borque, han signat avui a la Casa Llotja de Mar el conveni que permetrà el patrocini de la Memòria Econòmica de Catalunya 2018, l’únic informe a Catalunya que fa un balanç anual de l’economia catalana i de totes les províncies i comarques que la integren.

Gràcies al suport del Banco Santander, al juny es presentarà la 54a. edició de la Memòria a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, i durant el mes juliol a diferents cambres d’arreu de Catalunya. En aquestes presentacions territorials es farà un balanç de l’economia del territori i es presentarà l’estudi monogràfic de cada província.

El tema central de la Memòria de 2018 és Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030: una visió empresarial. Sobre aquesta qüestió tractarà el monogràfic i els articles signats per experts que inclourà la Memòria.

Amb aquesta col·laboració, el Banco Santander recolza un projecte que té per objectiu contribuir al coneixement de la realitat econòmica més propera per a empresaris i professionals, a la vegada que pretén ser una eina d’informació, anàlisi i de presa de decisions per a empreses, institucions i administracions públiques.