Sala de premsa

Notes de premsa

Barcelona Oberta, la Cambra i l’Ajuntament de Barcelona estrenen la sèrie de podcasts “El comerç és digital”

De la mà de la periodista, Patrícia Castán, coneixerem els casos d’èxit d’Aragaza, Cottet Òptica i Audiologia, La Mallorquina i Veritas. 

23/02/2022

La unió d’eixos comercials i turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del HUB cambraDigital, han elaborat aquesta primera sèrie de podcasts per donar a conèixer els casos d’èxit en digitalització de quatre empreses de retail que tenen presència als eixos comercials de l’entitat.   

A cadascuna d’aquestes càpsules, i de la mà de la periodista Patrícia Castán, s’abordaran les experiències en diferents processos de digitalització de marques reconegudes en les categories de moda, òptica, llar i alimentació. A través d’entrevistes als seus empresaris i responsables donarem a conèixer projectes de transformació digitals recents.   

Amb una durada d’aproximadament quinze minuts, les càpsules radiofòniques i audiovisuals acolliran cada dimecres un nou protagonista que compartirà la seva experiència. Javier Cottet, president de Cottet Òptica i Audiologia reflexionarà sobre “Com traslladar la proximitat i la professionalitat al punt de venda online”;  Gabriel Jené, director general de La Mallorquina ens explicarà la seva “Estratègia d’omnicanalitat”; Toni Aragaza, fundador d’Aragaza, ens parlarà de “Posicionament i com fidelitzar al client i arribar al client digital” i, finalment,  Daniel Viladot, sènior Marketing Manager de Veritas abordarà l’àmbit de gestió, amb un podcast que porta per títol: “Paral·lelismes de gestió física i virtual”.    

Totes les entrevistes han estat realitzades per la Patricia Castán, periodista a El Periódico de Catalunya des de 1996, especialitzada en els àmbits d’economia local, comerç, turisme, habitatge, lleure, gastronomia i tendències urbanes.   

El conjunt d’aquesta minisèrie “El comerç és digital” aportarà als oients una nova visió sobre la gestió de les marques locals i sobre com està evolucionant en termes de digitalització i innovació per oferir un millor servei als consumidors.     

El primer podcast que s’ha publicat avui es podrà escoltar en línia al web barcelonaoberta.cat, cambradigital.cat, i també als canals de YouTube i iVoox de Barcelona Oberta i de Spotify i YouTube de la Cambra de Barcelona.