Sala de premsa

Notes de premsa

Cinc empreses de l’Anoia reben el guardó de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria

En total, 147 empreses de la demarcació han rebut el reconeixement per part d’Andreu Mas-Colell i Miquel Valls.

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala per retre homenatge a totes aquelles empreses que aquest any fan un aniversari rellevant (50, 75, 100, 125, 150, 175 i 200 anys). El marc ha estat el tradicional Dia de la Cambra, que enguany ja arriba a la seva dinovena edició, i en el que 147  empreses de la demarcació de Barcelona han rebut el guardó que atorga la Cambra de Comerç Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell.

En aquesta edició, cinc empreses de l’Anoia han rebut la placa commemorativa: Perfumeria Cal Gaspar, amb 150 anys d’antiguitat; Acadèmia Igualada i Grues Suarez i Soler, amb 75 anys; i Nautil i Ondulados Carme, amb 50 anys d’activitat.

Enguany, de totes les empreses i institucions premiades, destaca el 200è aniversari de l’Escola Pia de Sant Antoni, el 175è de la Serralleria Cruells i Unión Suiza, el 150è de la ja citada Perfumeria Cal Gaspar, i els 125 anys d’Elvira Servitja Vives, Empreses Masiques 1890, Estanc Mateu, Grobelastic, Guerin, Joieria Climent 1980, Perfumeria Vall i Sucesores de A. Navarry. Aquestes empreses, com a reconeixement a la seva llarga trajectòria, a més de rebre el guardó de la cambra, han estat obsequiades amb el carnet de Soci Business del Club Cambra, que inclou una atenció prioritària, promocions especials, l’entrada gratuïta a 10 dinars cambra i conferències o cursos de la cambra, i finalment, descomptes exclusius.

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha destacat la longevitat de les empreses gràcies a “empresaris i líders amb visió de futur i valentia que han transmès aquests valors a les noves generacions que els han seguit i les han fet arribar encara més lluny”.