Sala de premsa

Notes de premsa

El president de la Cambra del Barcelonès Nord, Pere Alemany, nomenat membre del Comitè Executiu de la Cambra de Barcelona

Alemany és també el president de la comissió d’Infraestructures de Telecomunicacions i del grup de treball de Transició Energètica de la Cambra. 

28/04/2021

El Ple de la Cambra de Barcelona ha elegit aquest dimecres Pere Alemany com a nou membre del Comitè Executiu de la Cambra, després que Pere Atentas presentés la seva renúncia al càrrec. Alemany ha estat escollit amb 33 vots a favor.  

Alemany va estudiar l’enginyeria de Telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Catalunya, gràcies a la qual ha treballat durant més de 40 anys en diferents empreses, des de grans multinacionals a microempreses. A totes elles ha aportat la seva expertesa relacionada amb el món de les noves tecnologies i ha desenvolupat feines amb responsabilitats tècniques, estratègiques i comercials. Va ser durant setze anys el conseller delegat de l’empresa Aggaros, una consultoria d’estratègia tècnica i de negoci, disseny i gestió de projectes, implementació de nous serveis, millora de processos i reenginyeria de qualitat amb implantació a Amèrica-Llatina i a l’Orient Mitjà.  
Des del 2019 és el president de la Cambra Territorial del Barcelonès Nord i de la comissió d’Infraestructures de Telecomunicacions i del grup de treball de Transició Energètica de la Cambra de Comerç de Barcelona. Actualment, un dels projectes més ambiciosos que està desenvolupant la Cambra del Barcelonès és transformar l’espai de les 3 Xemeneies en un Districte Innovador. 

L’elecció s’ha dut a terme durant el Ple extraordinari que la corporació ha celebrat aquest dimecres per decidir qui ocuparà la vicepresidència primera, que presidirà Antoni Fitó Baucells, i donar la benvinguda als dos nous membres de l’executiva de la Cambra, Pere Alemany i Albert Pijuan.