Sala de premsa

Notes de premsa

Grifols, guanyadora de la 53a edició del Premi Llotja i Cellnex, menció honorífica

Melià Hotels International, Torrot Group, Voz Telecom, Abertis, Catalana Occidente i CaixaBank, són algunes de les empreses que han rebut aquesta distinció en anteriors edicions.

02/07/2018

Barcelona, 2 de juliol del 2018.- Grifols, l’empresa especialitzada en el sector farmacèutic i hospitalari, ha estat la guanyadora de la cinquanta-tresena edició del Premi Llotja, que des de 1964 atorga la Cambra de Comerç de Barcelona per reconèixer la qualitat de la informació que les societats mercantils faciliten als accionistes i al mercat, amb la finalitat de promoure una informació cada vegada més transparent, completa i estructurada.

La multinacional Grifols, liderada per Victor Grifols, té més  de 75 anys d’experiència i constitueix un dels grups més destacats del sector dels hemoderivats, és el tercer del món i el primer d’Europa. Així mateix, la companyia es caracteritza per la seva forma d’entendre el negoci i pel seu compromís amb la innovació i la qualitat.

El jurat del premi ha valorat la gran qualitat de la informació en termes de fiabilitat, freqüència i abast global.

A la vegada, el jurat ha volgut fer una menció honorífica a Cellnex Telecom per la gran qualitat de la informació presentada. L’empresa, operadora d’infraestructures de telecomunicacions sense fils, presenta una extensa informació mercantil de gran qualitat i valor.

Melià Hotels International, Torrot Group, Voz Telecom, Abertis, Catalana Occidente i CaixaBank, són algunes de les empreses que han rebut aquesta distinció en anteriors edicions. El Premi Llotja es dirigeix a totes les societats mercantils, encara que no cotitzin a borsa.