Sala de premsa

Notes de premsa

L’escola d’estiu de la Cambra, adreçada a empresaris i alts directius, al complet

Creix la demanda de formació a mida entre empresaris, gerents i directius. 

17/07/2014

La Cambra de Comerç de Barcelona posa en marxa la segona edició dels tallers d’estiu per a Empresaris i Directius amb el 100% d’ocupació. 

Aquesta iniciativa va néixer l’estiu de 2013 per continuar amb l’oferta formativa de la Cambra al llarg de tot l’any i cobrir un dèficit en uns mesos en què la disponibilitat d’empresaris i directius augmenta. Els tallers d’Estiu per a Empresaris i Directius s’emmarquen dins del Programa d’Empresaris i Directius, que el 2013 va acollir 900 participants en tota la seva oferta que inclou també Direcció estratègica de pimes; Direcció de l’Estratègia Internacional, Direcció comercial i màrqueting, Finances estratègiques i operatives per a l’empresari i Consellers d’empresa familiar.

L’oferta formativa estival de la Cambra s’adreça, especialment a pimes, però també, en general, a tots els perfils amb responsabilitat de la presa de decisions com empresaris, directors generals, gerents o membres de l’equip directiu d’una companyia.

Per aquest mes de juliol s’han programat quatre tallers especialitzats –un més que a l’edició anterior-, de quinze places. Les temàtiques de 2014 són: energia i entusiasme per aconseguir l’excel·lència, adreçat a conèixer i gestionar l’impacte de les nostres accions i actituds, afrontar els canvis i nous entorns i focalitzar en accions importants per millorar el nostre rendiment; bases, característiques diferencials i tendències actuals dels models de negoci d’èxit; gestió de la comunicació eficaç en equip per aconseguir un òptim rendiment i, per últim, les claus per desenvolupar el lideratge a les empreses familiars. Els tallers, d’una jornada de durada, s’estructuren a partir de l’experiència i les vivències dels formadors de manera dinàmica per tal d’afavorir l’aplicabilitat de la formació.