Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra celebra el Dia Cambra a Osona i premia el teixit empresarial del territori

FacturaDirecta; Informàtica Feu; Erra Tecni Ram; Successors de J. Pont; Espai E; Associació Tapís i Gràfiques Manlleu, han estat les empreses guardonades

Barcelona, 19 de novembre del 2019.- La delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el Dia de la Cambra, l’acte més emblemàtic de la delegació que cada any reuneix empresaris de la comarca i que reconeix a empreses del territori que destaquen en àmbits concrets. L’edició d’enguany, la primera del nou Consell de la Delegació, ha comptat amb la participació del CEO d’Ogilvy Barcelona, Jordi Urbea, qui ha parlat sobre el binomi comunicació i negoci en plena era digital.

L’acte ha estat inaugurat pel president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, qui ha destacat el valor de les delegacions pel territori i ha felicitat a tots els guardonats d’aquesta nova edició del Dia de la Cambra Osona.

Canadell ha aprofitat la seva intervenció per presentar davant el teixit empresarial de la comarca el projecte Catalunya 2030/40. Un pla estratègic de la Cambra junt amb la col·laboració de la resta de cambres de Catalunya que té com a objectiu construir un nou model econòmic de país amb perspectiva 2030-2040. El pla està format per 15 eixos que aglutinen tot allò que l’economia catalana del futur ha de tenir en compte per tal de crear de Catalunya un actor econòmic destacat a nivell europeu.

El president del Consell de la Delegació d’Osona, Pere Antentas, ha agraït l’assistència dels empresaris i autònoms a l’edifici del Sucre, seu de la delegació cameral a Osona, i ha destacat el valor i l’empenta de les empreses avui premiades en el marc del Dia de la Cambra.

La delegació ha lliurat els premis Cambra a les empreses d’Osona guardonades en les categories d’emprenedoria, dona empresària, innovació agroramadera, trajectòria agroalimentària, autònom i PIME, Responsabilitat Social i Empresarial i trajectòria empresarial. Els guardons han destacat aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d’Osona amb responsabilitat i compromís, així com també aquelles empreses que contribueixen a crear de la comarca un territori més socialment responsable.

En la categoria d’emprenedoria ha estat guardonada l’empresa FacturaDirecta, empresa proveïdora d’un sistema de facturació en línia per a autònoms i petites empreses. El guardó ha estat entregat pel president del Consell de la Delegació de Vic, Pere Antentas, a Jordi Ortega More, fundador de FacturaDirecta.

El tinent d’alcalde de Vic, Josep Arimany, ha atorgat el premi dona empresària a Txell Feu, directora d’Informàtica Feu, una empresa familiar que ofereix solucions de tecnologia informàtica al teixit empresarial de la comarca d’Osona.

En la categoria d’innovació agroramadera, s’ha destacat el negoci de Erra Tecni Ram, una empresa especialitzada en la fabricació i muntatge d’equipaments ramaders per a granges de porcí i boví. El president de la cambra de Barcelona ha fet entrega del guardó junt amb els següents.

Pel que fa a la trajectòria agroalimentària, el premiats han estat els empresaris Pere, Vicens i Josep Pont pel negoci Successors de J. Pont. Un negoci amb més de 90 anys d’experiència que treballa dia rere dia per oferir als mercats els millors embotits de la comarca.

Dins de la categoria d’Autònoms i Petita i mitjana empresa la delegació ha premiat a Anna Alcubierre, d’Espai E, estudi especialitzat en l’àmbit cultural i en el disseny d’espais teatrals, museus o centres d’art.

En l’àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial el Consell ha destacat la tasca de  l’Associació Tapís, entitat sense ànim de lucre que lluita per donar resposta a les necessitats d’alguns joves en condicions de risc psicosocial. El guardó ha estat recollit per Antoni Cumeras i Mireia Ribas.

I pel que fa al premi a la trajectòria empresarial s’ha premiat a Gràfiques Manlleu, impremta centenària líder a l’Estat espanyol en el sector de l’etiquetatge de productes alimentaris. Jordi Conijoch ha recollit el guardó de les mans del president de la Cambra, Joan Canadell.

L’acte ha estat clos pel tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Josep Arimany.