Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra crea un consell assessor amb 10 acadèmics i professionals de prestigi

El Consell proposarà temes d’estudi, aportarà el seu criteri a l’elaboració dels continguts i validarà les conclusions.

16/12/2019

La Cambra de Barcelona ha creat un Consell Assessor del Gabinet d’Estudis Econòmics i d’Infraestructures format per 10 acadèmics i professionals de l’economia de reconegut prestigi. El Consell es reunirà trimestralment i tindrà per funció proposar temes d’estudi, valorar les propostes de temes que es facin des dels òrgans de govern i dels equips tècnics de la institució, contrastar les metodologies i continguts dels estudis i validar les conclusions.

A continuació es relacionen els vocals dels Consell per ordre alfabètic:

Oriol Amat. Degà de la UPF Barcelona School of Management i Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat Pompeu Fabra.

Germà Bel. Catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona.

Joan B. Casas. Soci fundador de Faura-Casas auditors-consultors i Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya entre 2008 i 2018.

Ada Ferrer. Investigadora a l’Institut d’Anàlisi Econòmica del CSIC i Directora del programa de Polítiques Públiques a la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE).

Jordi Galí. Investigador Sènior al Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) i Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

Teresa Garcia-Milà. Directora de la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE) i Catedràtica d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

Guillem López-Casasnovas. Catedràtic d’Economia Pública a la Universitat Pompeu Fabra.

Andreu Mas-Colell. President del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i Catedràtic emèrit d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

Raül Ramos. Investigador Sènior al Grup d’Anàlisi Quantitativa Regional (AQR) i Professor d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona.

Elisabet Viladecans-Marsal. Investigadora a l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB) i Catedràtica d’Economia a la Universitat de Barcelona.