Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona celebra l’èxit dels cicles de webinars de transformació digital i ciberseguretat

Amb la realització d’aquests webinars, la Cambra ha ajudat a les empreses a treure el màxim profit de la transformació digital, de les eines informàtiques i a adaptar-se en qüestions de ciberseguretat.

28/12/2020

La Cambra de Barcelona ha organitzat durant aquest mes de novembre i desembre dos cicles de webinars dedicats a potenciar la transformació digital entre el teixit empresarial i adaptar-se en qüestions de ciberseguretat.

El programa de webinars que s’ha estructurat en dos cicles, El camí de la transformació digital i Negocibersegur, ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració signat per la Cambra de Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya per impulsar les tecnologies digitals avançades i el foment de l’economia digital.

En el marc del cicle d’El camí de la transformació digital s’han organitzat quatre webinars dedicats a aprofundir en el concepte de la digitalització i tot el que pot aportar a les empreses. Concretament, s’ha tractat la presència dels negocis a internet i la proximitat amb el client; els passos a seguir per digitalitzar els processos de gestió d’una empresa o el desenvolupament de plans de digitalització amb la finalitat d’augmentar la productivitat del negoci.

Per altra banda, el cicle de Negocibersur ha tractat al llarg dels seus quatre webinars com digitalitzar el negoci apostant per la cibersegurat, tot protegint els sistemes, els equips i les dades, actius clau de les empreses del futur. Les formacions han anat a càrrec d’experts i de la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

En conjunt, la Cambra de Barcelona celebra l’èxit de participació en tots els webinars realitzats i recorda que els continguts estan disponibles a la Llotja Virtual.