Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona demana que el comerç decideixi si hi haurà rebaixes

La desconfiança que s’origina envers ells negant el dret a fer rebaixes contribueix a generar més preocupació per com fer front a la situació econòmica.

15/05/2020

Façana edifici Diagonal Cambra de Barcelona

Barcelona, 15 de maig de 2020.- La Cambra de Barcelona confia plenament en què els propietaris d’establiments comercials són plenament conscients de la situació actual i demana que siguin ells mateixos qui decideixin si hi haurà rebaixes o no. La seguretat dels seus clients i treballadors i així com també dels mateixos propietaris – cal recordar que una part dels comerç és d’autònoms- està en l’ADN del comerç.

 

De la mateixa manera que el sector de l’alimentació ha estat exemplar en l’aplicació de les normes bàsiques de seguretat davant la pandèmia, demanem que per part de l’administració pública hi hagi la mateixa confiança envers el sector del comerç.

 

Durant el transcurs de les jornades Reactivem-nos a la Llotja Virtual, la Cambra va copsar al sector del comerç un alt grau de conscienciació i de preparació per fer front a la nova normalitat. La desconfiança que s’origina envers ells negant el dret a fer rebaixes contribueix a generar més preocupació de com fer front a la situació econòmica, atès que cada dia sense activitat comercial esdevé una dificultat més.

 

Cal recordar, que les rebaixes són una gran eina de comunicació per a tot el teixit comercial, ja que és l’acció de promoció en preu més rellevant que utilitza el sector durant l’any.