Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona i el Cercle de Salut impulsaran accions conjuntes per posar en valor la contribució de les empreses i els professionals del sector de la salut

Ambdues organitzacions treballaran en l’organització de col·loquis, conferències i jornades, així com en l’intercanvi recíproc de coneixement sobre investigacions i experiències.

04/06/2021

La Cambra de Barcelona i el Cercle de Salut, entitat sense ànim de lucre que promou la millora del sistema sanitari per donar resposta als reptes de la societat catalana, impulsaran accions conjuntes per posar en valor la contribució de les empreses i els professionals del sector de la salut a l’economia, el benestar i el bon desenvolupament de qualsevol societat.

La presidenta de la Cambra, Mònica Roca i Aparici, i la presidenta del Cercle de Salut, Núria Bosch, han signat aquest divendres el conveni que fixa el marc de col·laboració entre ambdues entitats, que comparteixen com a objectiu comú la defensa els interessos generals del sector de la salut i sociosanitari. A l’acte també hi ha participat el secretari del Cercle de Salut, Francesc Josep Maria.

Com a part d’aquest acord, la Cambra i el Cercle de Salut col·laboraran en la participació i organització de conferències, col·loquis i jornades relacionades amb el sector i les seves empreses, així com en l’intercanvi recíproc d’informació sobre temes d’investigació, publicacions i altres materials d’interès i experiències que puguin beneficiar a totes dues organitzacions.

Per al seguiment de les activitats dutes a terme es crearà una comissió mixta amb representació de cada part, que en el cas de la Cambra de Barcelona correspondrà a la presidència i la vicepresidència de la seva Comissió del sector de la Salut i Sociosanitari. Des d’aquest òrgan, la corporació treballa per visualitzar el sector, promoure’l a l’exterior i millorar l’eficiència del sistema sanitari (públic i privat).