Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona i els Premis Talent s’uneixen per crear els premis Talent Cambra

Mitjançant aquests guardons la Cambra posarà en valor el talent actual i històric del teixit empresarial de Catalunya, amb la finalitat de crear com a país un sentiment d’empresa.

20/01/2020

Barcelona, 20 de gener de 2020.- El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i el fundador dels Premis Talent i president de l’associació Welcome Talent Society, Bru Recolons, han signat un acord destinat a la identificació i el suport als emprenedors que impulsaran la Catalunya del futur.

En aquest mateix marc, també naixeran els premis Talent Cambra, uns guardons que atorgarà la institució per reconèixer i premiar actors destacats de l’economia catalana, i posar en valor el talent actual i històric del teixit empresarial del país. Els Premis Talent Cambra neixen amb la voluntat de contribuir a generar autoestima com a país, i demostrar els avenços i èxits que els catalans han aportat al llarg dels darrers segles en el terreny econòmic-empresarial.

L’acord entre ambdues institucions es desenvoluparà seguint els eixos del projecte Catalunya 2030/40: Construïm un nou model econòmic de país. Un projecte ideat per la Cambra de Barcelona i que esdevé el pla de treball que la corporació desenvoluparà en els propers anys i que ha de permetre configurar un nou model econòmic en l’horitzó 2030. A més, mitjançant aquest acord també es preveu treballar en la identificació, reconeixement, incubació i acceleració de projectes i empreses innovadores en tots els sectors.

Els nous premis Talent Cambra són l’evolució dels ja coneguts Premis Talent, els quals al llarg de les 5 edicions han premiat projectes creatius, empreses innovadores, líders del mercat i prohoms del país.

Els objectius de l’acord són els següents:

  1. Identificar, premiar i difondre nous projectes i empreses de tots els àmbits.
  2. Incubar i accelerar al màxim possible de projectes.
  3. Donar a conèixer el talent passat i present de Catalunya.
  4. Cercar els recursos necessaris entre les empreses líders del mercat per tal de fer que cada any es puguin acompanyar més projectes.

Per donar a conèixer aquest acord, ambdues institucions realitzaran una jornada de presentació amb la finalitat de presentar el projecte i captar suports que puguin estar interessants en el desenvolupament i missió.

Jornada de presentació dels Premis Talent Cambra

Crida a les empreses líders per a impulsar el talent amb l’acord
entre la Cambra de Comerç i Premis Talent

Data: 29 de gener de 2020 a les 12:00h

Lloc: Casa Llotja de Mar

L’acte comptarà amb la intervenció del Dr. Xavier Sala i Martin, Professor de Desenvolupament Econòmic de la Universitat de Columbia, amb la conferència “El talent, el motor de Catalunya”.

S’adjunta invitació de l’acte.