Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum renoven la seva col·laboració i impulsen la segona edició dels Premis Talent Cambra

La presentació dels Premis, que reconeixen i posen en valor el talent català en diferents àmbits de la societat, s’ha celebrat aquest dijous al HUB cambraDigital. 

25/03/2021

El director de la Cambra de Barcelona, Xavier Carbonell, i el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a la identificació i suport als emprenedors que impulsaran la Catalunya del futur.

En el marc d’aquest acord s’impulsarà la segona edició dels Premis Talent Cambra, uns guardons que atorguen la Cambra de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum per reconèixer i premiar persones destacades de l’economia catalana i posar en valor el talent actual i històric del teixit empresarial del país en diferents àmbits, des de l’empresa a la ciència i la cultura.

L’acord entre ambdues institucions es desenvoluparà seguint els eixos del projecte Catalunya 2030/40 de les Cambres de Comerç catalanes, que esdevé el pla de treball que la corporació desenvoluparà en els propers anys i que ha de permetre configurar un nou model econòmic en l’horitzó 2030/40. A més, mitjançant aquest acord també es preveu treballar en la identificació, reconeixement, incubació i acceleració de projectes i empreses innovadores en tots els sectors.

En concret, els objectius de l’acord són els següents: 

  1. Identificar, premiar i difondre nous projectes i empreses de tots els àmbits. 
  2. Incubar i accelerar al màxim possible de projectes. 
  3. Donar a conèixer el talent passat i present de Catalunya.
  4. Cercar els recursos necessaris entre les empreses líders del mercat per tal de fer que cada any es puguin acompanyar més projectes. 

Premis Talent 2021 

Els Premis Talent Cambra van néixer amb la voluntat de contribuir a generar autoestima com a país i demostrar els avenços i èxits que els catalans han aportat al llarg dels darrers segles en el terreny econòmic-empresarial. La primera edició, celebrada al 2020 i marcada per l’impacte de la pandèmia de la Covid-19, va premiar 30 iniciatives creatives i emprenedores.

La presentació de la segona edició dels Premis Talent Cambra s’ha celebrat aquest dijous en un acte al HUB cambraDigital amb la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, i el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons. L’acte també ha comptat amb Genís Roca, expert en Internet i president de RocaSalvatella, que ha pronunciat la conferència “La tecnologia i la comunicació per sortir de la crisi”. Els Premis Talent Cambra són l’evolució dels Premis Talent, els quals al llarg de 5 edicions han premiat projectes creatius, empreses innovadores, líders del mercat i prohoms del país.