Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra assessorarà 400 joves emprenedors durant el Bizbarcelona

Internacionalització, a través de la iniciativa Bizexporta i assessorament a joves emprenedors, principal aposta de la corporació.

31/05/2016

La Cambra de Comerç de Barcelona preveu assessorar 400 emprenedors durant els dos dies que dura el Bizbarcelona. En la sisena edició del saló, que se celebra els dies 1 i 2 de juny a Fira de Barcelona, la Cambra fa una aposta especial pels joves i per la per la internacionalització, a través de la iniciativa Bizexporta. 

Assessorament a joves emprenedors 

La Cambra de Barcelona aposta de nou per Bizbarcelona com a marc idoni per oferir serveis de suport a l’emprenedoria, promovent assessoraments gratuïts d’anàlisi de la viabilitat de plans de negoci, facilitant recursos específics per a les dones emprenedores, i orientant en matèria de finançament els autònoms i les microempreses.

Enguany, però, s’amplia el ventall d’assessoraments, integrant solucions específiques per a joves. En aquest sentit, la Cambra de Barcelona explicarà l’ajuda que ofereix a menors de 30 anys amb inquietuds, i inclús promourà un concurs d’idees, el premi del qual és la participació en uns itineraris juvenils especialment concebuts per qualificar-se en emprenedoria, i per ocupar-se.

La Cambra preveu assessorar 400 emprenedors des de l’estand D101 del Bizbarcelona, durant els dos dies que dura el saló.