Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Comerç de Barcelona i l’ICF col·laboren per facilitar el finançament a les empreses

La Cambra farà difusió dels productes i serveis de l’ICF, i assessorarà prèviament a les empreses i emprenedors que vulguin sol·licitar finançament a l’entitat financera pública catalana per als seus projectes d’innovació, internacionalització, industrialització i creixement.

20/04/2015

La Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut Català de Finances (ICF) han signat un conveni de col·laboració per afavorir el finançament de les empreses. A la signatura hi han assistit el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, juntament amb Narcís Bosch, director gerent del Consell General de Cambres de Catalunya, i Josep Ramon Sanromà, conseller delegat de l’ICF.

Fruit de l’acord, la Cambra de Barcelona, mitjançant la seva capacitat de relació i convocatòria amb les empreses, farà difusió dels productes i serveis que l’ICF té a disposició del teixit empresarial català per finançar projectes d’innovació, internacionalització, industrialització i creixement.

La Cambra assessorarà prèviament a les empreses i emprenedors que vulguin sol·licitar finançament a l’ICF i els donarà suport per fer l’estudi de viabilitat del projecte. Addicionalment podrà canalitzar, previ filtre qualitatiu, les sol·licituds concretes de finançament a l’ICF per part de les empreses i emprenedors.

Ambdues institucions també preveuen promoure conjuntament l’oferta de productes i solucions de finançament per a necessitats específiques de col·lectius, ja sigui a nivell sectorial, territorial o per a finalitats concretes.

L’objectiu de la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut Català de Finances amb la signatura d’aquest acord és facilitar l’accés al finançament a les empreses i emprenedors per contribuir al creixement de l’economia catalana.