Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Comerç de Barcelona impulsarà la fira social Business with social value

L’esdeveniment esdevé un marc de referència per a la divulgació de productes i serveis oferts pels centres especials de treball i les empreses d’inserció no lucratives.

31/05/2023

La Cambra de Comerç de Barcelona ha signat un acord amb Icaria Iniciatives Socials per tal de contribuir a la promoció dels productes i serveis oferts pels centres especials de treball i les empreses d’inserció no lucratives al conjunt del teixit productiu en el marc de la fira anual Business with social value. Un esdeveniment que des del 2016 incorpora un espai per a tractar les iniciatives de turisme social i sostenible que s’estan duent a terme al territori i facilitar així el networking entre empreses d’aquest caire.

Concretament, fruit de la col·laboració, la corporació cameral actuarà com a prescriptora de l’esdeveniment i divulgarà la iniciativa entre els seus públics per així fomentar el desenvolupament d’accions solidàries per la via del suport econòmic o material. Així mateix, la Cambra posarà el focus en l’espai dedicat a l’àmbit del turisme, fruit de la seva aposta contínua en promoure les bones pràctiques i els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre el sector.

Sobre Icaria Iniciatives Socials

Icaria Inicatives Socials és una Societat Anònima Laboral sense ànim de lucre, propietat de famílies, treballadors/es amb i sense discapacitat psíquica, que presta serveis a infants  i adults amb discapacitat psíquica des de la infància fins a la vellesa.

Sobre la Cambra de Comerç de Barcelona

La Cambra de Comerç de Barcelona ofereix serveis transversals a les empreses tot contribuint al desenvolupament econòmic i empresarial del conjunt del teixit productiu. La corporació estableix com a full de ruta el projecte Catalunya 2030/40, el qual té com a objectiu construir un nou model econòmic que contribueixi a dibuixar una Catalunya més internacionalitzada, socialment responsable, ambientalment sostenible i d’alt valor afegit.