Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Comerç de Barcelona trasllada la seu de l’Hospitalet a Gornal Activa

La nova ubicació permetrà intensificar la col·laboració i la suma de sinèrgies entre ambdues institucions.

L’alcaldessa, Núria Marín; el  president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la delegació de la Cambra a L’Hospitalet, Joan Martorell, han assistit a la presentació de la nova seu de la Cambra de Comerç a L’Hospitalet, ubicada a la primera planta de l’equipament Gornal Activa. A l’acte també hi eren el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc J. Belver, i la regidora de govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.

L’alcaldessa ha valorat molt positivament la nova ubicació que “ens permetrà oferir al teixit empresarial un millor servei que contribueixi al desenvolupament econòmic de L’Hospitalet en benefici de la ciutadania”.

Núria Marín ha reiterat “el compromís de la Cambra i l’Ajuntament de continuar treballant plegats per facilitar la implantació de noves empreses, l’adequació  i creixement  de les existents i la cerca de recursos que afavoreixen el desenvolupament econòmic local”. En aquest sentit, ha dit que L’Hospitalet és la segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, en PIB i en llocs de treball localitzats i “volem continuar generant oportunitats. Està plenament consolidat  el Districte Econòmic al voltant de la Fira i de la plaça d’Europa i ara tenim en l’horitzó el desenvolupament d’un Districte Cultural i un Parc Biomèdic, entre altres apostes estratègiques de futur”.

L’alcaldessa ha agraït a la Cambra el seu suport en la reivindicació de la construcció del túnel de L’H. “En aquesta reivindicació hi ha un ampli consens polític, empresarial, ciutadà, social… un suport que compta amb la Cambra de Comerç de Barcelona, conscient de les repercussions que està tenint a l’economia la manca d’inversions en Rodalies. Continuarem treballant plegats en aquesta qüestió cabdal per al futur de L’Hospitalet, de l’À’rea Metropolitana i de Catalunya”, ha afirmat Marín.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha destacat que “el trasllat a les instal·lacions de Gornal Activa que fem avui és un pas molt important en la col·laboració mútua i el treball conjunt amb l’ajuntament de l’Hospitalet, del que totes les parts n’han sortit beneficiades”. 

Gornal Activa ofereix un espai per a l’orientació laboral, la formació professional, el suport a les empreses i l’atenció als emprenedors. La seva proximitat al Districte econòmic reforça el seu paper com a promotor econòmic del municipi.

Fins ara, la Cambra tenia la seva delegació a L’Hospitalet en el Centre d’Activitats La Farga, en el carrer Barcelona, nº 2 de L’Hospitalet.