Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca impulsen la digitalització de les empreses locals amb la promoció del Kit Digital

Mitjançant la celebració d’una jornada presencial, la cambra territorial i el consistori vilafranquí posaran el focus en el Kit Digital i assessoraran l’empresariat de la comarca perquè pugui beneficiar-se d'aquest programa d’ajudes directes.

Kit Digital

La Cambra de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona organitzen el pròxim dimarts, 18 d’octubre, una jornada per donar a conèixer Kit Digital, un programa d’ajudes directes als negocis per accelerar la seva transformació digital.

A la cita, que se celebrarà al Centre Àgora (Vilafranca del Penedès) a les 12 hores, hi participaran el president de la Cambra de l’Alt Penedès, Ramon Giró, el regidor de l’àrea de Desenvolupament econòmic i Projecció exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i l’assessor del programa AccelaraPyme de la Cambra de Comerç Barcelona, William Sabin, qui s’encarregarà de resoldre tots els dubtes al voltant d’aquest programa d’ajudes impulsat per l’Estat, a través de l’Oficina Acelera Pyme.

Durant la sessió es posarà el focus en els beneficis del Kit Digital, que compta amb un pressupost total de més de 3.000 milions d’euros provinent dels fons Next Generation EU, i té com a objectiu fomentar la transformació digital empresarial a través de subvencions directes. Concretament, la iniciativa permetrà implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de?propostes que van?des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres. A més, oferirà a empreses TIC la possibilitat de ser agents digitalitzadors i aportar els seus serveis i solucions als beneficiaris de les ajudes del programa.

Les empreses assistents a la jornada rebran informació sobre el programa, les seves característiques i els serveis d’assessorament i de back office que els ofereix la Cambra des de l’oficina Acelera Pyme, tant per a les que vulguin accedir a les ajudes com les que vulguin ser proveïdores tecnològiques del programa i fer arribar les seves solucions i serveis a altres companyies.

Més informació i inscripcions a: promocioeconomica.vilafranca.cat

Sobre l’Oficina Acelera Pyme

Es tracta d’un servei gratuït amb la col·laboració de Red.es que ofereix assessorament i atenció personalitzada i suport a les pimes i autònoms/es en el seu procés de digitalització, així com guia a empreses proveïdores de solucions tecnològiques per accedir al mercat i accions de sensibilització en l’àmbit de les noves tecnologies. Des d’aquestes oficines, presents en algunes Cambres del territori, es vehicula l’acompanyament per accedir a les ajudes del Kit Digital.