Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de l’Alt Penedès, l’Associació de Comerciants el Foix i l’Ajuntament d’Olèrdola presenten els Bons Comerç dotats amb més de 60.000 euros per impulsar el comerç local

La iniciativa dirigida a incentivar el consum dels comerços i la restauració del municipi compta amb més de 12.000 bons que es donaran en format de bons de descompte fins la segona setmana de novembre.

Els Bons de Comerç impulsaran el comerç local d’Olèrdola amb una injecció econòmica de més de 60.000 euros que permetrà incentivar les compres i la restauració en els establiments locals i generar un impacte positiu en el seu volum de negoci durant la tardor. Així ho han presentat aquesta tarda la Cambra de l’Alt Penedès, Comerç del Foix i l’Ajuntament d’Olèrdola, en el marc d’una incitativa que s’iniciarà el proper dijous, 14 d’octubre, i que està oberta a tots els usuaris/es estiguin o no empadronats al municipi.

La campanya que s’allargarà durant un mes, fins al 13 de novembre, proporcionarà als usuaris/es fins a 60€ en bons a meitat de preu. Concretament, durant aquest període, a través de la plataforma https://olerdola.bonoconsumo.es/ca/ es podran adquirir 6 bons de 10€ cadascun per un valor total de 60€, dels quals només se n’hauran de pagar 30€.

L’acció, que compta amb un total de 12.410 bons, busca dinamitzar el teixit comercial i de proximitat olerdolenc, en un moment on el preu de la cistella s’ha vist afectat per la inflació i on tant la població com l’empresariat local n’està patint els efectes sobre els hàbits de consum. A més, la iniciativa contribuirà a reforçar la identitat del comerç local sota una mateixa iniciativa, la dels Bons de Comerç, i promocionar els establiments participants.

Per últim, ambdues entitats impulsores, l’Ajuntament d’Olèrdola, Comerç del Foix i la Cambra de l’Alt Penedès, posen l’accent en què la campanya té dues línies d’acció: beneficiar el comerç de proximitat durant la campanya de la tardor, i, al mateix temps, acompanyar el consumidor final a fer front als efectes de l’increment de preus del consum.